STINE PETTERSEN

Å starte for seg selv, under graviditet og mammapermisjon, har positive og negative sider.

Etter to graviditeter på under to år, og oppstart av et nytt firma fra null til en omsetning vi kan leve komfortabelt på, har jeg sett at det er mulig.

Før dette levde jeg et liv med sene jobb kvelder, eposter i helgene, dyre forretningsmiddager, internasjonale jobbreiser, lederprogrammer, og en lønn jeg tidligere bare kunne drømme om.

Jeg gjorde karriere raskt, men etterhvert som jeg klatret stigen følte jeg meg mer og mer utilpass og misfornøyd med hverdagen.

Hvorfor var jeg aldri fornøyd selv om jeg nådde alle målene jeg satt meg?

Jeg fikk lederstillinger, ansvar, god lønn. Jeg hadde noe å si, mennesker som så opp til meg, jeg hadde påvirkningskraft og en lys fremtid. Men jeg var ikke lykkelig. Det var ikke godt nok.

Jeg ville ha mer, jeg ville ha alt. Så jeg tok det første steget, min samboer sa opp sin stilling og jeg gikk ut i mammapermisjon.

Vi tok med oss vår nyfødte datter da hun var kun 3 uker og satt oss på et fly til Spania. Vi har aldri sett tilbake.

Jeg deler tiden min mellom Spania og Norge, er mamma til to små barn under to år og bonusmamma til en jente på 9.

Sammen med min samboer har jeg lært meg å balansere min egne drømmer, våre mål for økonomisk frihet, mitt behov for å være tilstede i mine barns oppvekst i en blandet familie samtidig som vi bygger selskapet våres.

Gjennom egne erfaringer med å ta steget å si opp en godt betalt lederstilling og oppstart av firma under graviditet og permisjon, er jeg lidenskapelig opptatt av å løfte og støtte andre kvinnelige grundere.

Jeg skal på ingen måte påstå at jeg har knekt alle kodene for å balansere familie og grunder tilværelsen, men jeg har gjort noen feil på veien og lært meg et triks eller to.

Dette vil jeg dele med deg!

Hva jeg kan hjelpe med

Life Coaching

Jeg hjelper deg gjennom prosessen med å indentifisere og oppnå dine personlige mål gjennom personlig veiledning og identifisering av dine styrker.

Business Branding

Sammen utvikler vi ditt brand, design, innhold og strategisk markedsføring ved å tydelig definere av ditt kjernemarked.

Business Strategi

Jeg hjelper entreprenører og grundere med strategi for vekst gjennom personlig rådgivning og analyser av din forretningsstrategi.

Social Media Marketing

Personlig tilpasset strategi for bedrifter, bloggere og influencere for å øke din tilstedeværelse gjennom sosiale medier, SEO, innhold og synlighet.

La meg løfte deg gjennom min suksess!

Bli en grundermamma i dag!