Hemmeligheten bak

å  vokse på Instagram

Mine 12 beste insta tips for vekst

På bloggen

Om meg

Mitt navn er Stine Pettersen. Jeg er mamma, kjæreste og grunder. Jeg driver bloggen GrunderMamma.com og er medeier og grunder bak selskapet SpainRealEstateService.com sammen med min samboer. Jeg deler tiden min mellom Spania og Norge, er mamma til to små barn under to år og bonusmamma til en jente på 9. Sammen med min samboer har jeg lært meg å balansere min egne drømmer, våre mål for økonomisk frihet og mitt behov for å være tilstede i mine barns oppvekst i en blandet familie. Gjennom egne erfaringer med å ta steget å si opp min godt betalte lederstilling og oppstart av firma under graviditet og permisjon, er jeg blitt lidenskapelig opptatt av å løfte og støtte andre kvinnelige grundere.

Mine Tjenester

Life Coaching

Jeg hjelper deg gjennom prosessen med å indentifisere og oppnå dine personlige mål gjennom personlig veiledning og identifisering av dine styrker.

Business Strategi

Jeg hjelper entreprenører og grundere med strategi for vekst gjennom personlig rådgivning og analyser av din forretningsstrategi.

Business Branding

Sammen utvikler vi ditt brand, design, innhold og strategisk markedsføring ved å tydelig definere av ditt kjernemarked.

Social Media Marketing

Personlig tilpasset strategi for bedrifter, bloggere og influencere for å øke din tilstedeværelse gjennom sosiale medier, SEO, innhold og synlighet.

Hva sier andre?

»Stine motiverer meg til å stadig utfordre meg selv og å ta steget ut av komfort sonen. Kunnskapsrik og motiverende!»
Mari K

Trening og kosthold ekspert

»Uten mine samtaler med Stine hadde jeg aldri turt å slutte i jobben for å satse på hobbyen min. Hun er kreativ, løsnings orientert og tøff!»
Elisabeth H

Fotograf

«Jeg kunne ønske jeg kunne starte dagen med en «powersamtale» med Stine hver morgen! Anbefaler henne varmt. «
Amanda T.

Grunder

La meg løfte deg gjennom min suksess!

Bli en grundermamma i dag!