Han fridde!

Han fridde!

av | feb 11, 2019 | Bryllup |

Den 14. november 2018 klarte Mr.Bustillo å overaske meg på den beste måten! Det er helt flaut hvor klissete og fnisete jeg blir av å fortelle om det!

La meg starte på begynnelsen

I november 2018 dro vi på vår første ferie uten barn på over 2 år. Vi hadde booket ferien over 8 måneder i forveien, avtalt barnepass med Mormor og hver eneste dag i over et halvt år gikk jeg daglig inn å så på bilder av hotellet fordi jeg gledet meg sånn! Vi trengte virkelig en ferie etter to fødsler på under 2 år, våkenetter, sene jobbkvelder og lite tid sammen. Det jeg egentlig gledet meg mest til var å få sove en hel natt uten å måtte trøste, mate eller vugge barn. Turen var perfekt fra vi startet bilturen til flyplassen.

Barna var trygt plassert hos Mormor, og baby Cesar klarte endelig å ta flaske bare 10 timer før vi skulle dra. Jeg hadde pumpet morsmelk daglig i 3 måneder for å ha nok i frysen, og endelig skulle belønningen komme for å ha levd som en melkeku uten søvn, oppmerksomhet eller noen form for egentid. Vi splurget skikkelig på oppholdet, for å belønne oss selv for alt vi hadde fått til de to siste årene. To beintøffe år med blod, svette og myyyyye tårer. Barseltårer, krangeltårer, frustrasjons tårer og gledes tårer. Privat villa meg eget basseng, 24t roomservice, fylt vin skap, champagne til frokost og over 80 private kvadratmetere å nyte.

Frieriet

De første dagene brukte vi neste utelukkende til soving, soling, utallige spa behandlinger og masse masse mat! Jeg ringte hjem for å høre om barna et pinlig antall ganger… Jeg hadde aldri vært borte fra de før. Det var både fantastisk og forferdelig på en gang. Dag 3 booker vi bord på en av byen beste restauranter. Jeg går med kjole det ikke går an å amme i, jakke uten babygulp og har både dusjet og sminket meg! Ikke hverdags!

Han kommer tilbake, virker til utilpass. Jeg tror han fryser. Så sipper vi champagne og ser på bilder av barna, og prøver å lese menyen. SÅ! Kommer det to kelnere med et serveringsfat med lokk og to nye glass champagne. Jeg tenker først at Mr.Bustillo har forhåndsbestilt forretter, noe som ikke ville vært helt ulikt han. Jeg syntes kelnerne oppfører seg rart, og de setter også blomster og lys på bordet. Jeg tar av lokket på serveringsfatet, i det kelnerne trekker seg tilbake, spent på hva han har bestilt til oss. På fatet ligger en eske og jeg snur jeg meg mot Mr.Bustillo i det jeg skjønner hva som skjer. Før jeg får sagt noe går han ned på kne og spør om jeg vil gifte meg med han. Han sier masse annet om min bestevenn, live vårt, fremtid bla bla bla bla, men jeg husker ikke en dritt av det. Han setter på ringen (som passer PERFEKT), jeg skriker JA og jeg blir emosjonell og sipper som en idiot. Vi ler, vi ler masse. Vi ler av hvor teit jeg er som griner, hvor nervøs han var, vi ler av at vi savner barna, og så ler vi av at jeg umiddelbart vil inn på Pintrest og se på bryllupsinspirasjon. Vi drar tilbake til hotellet, drikker alt for mye vin og oppfører oss som fnisete fjortiser der vi tar selfier i heisen. Det er perfekt! Denne dagen, denne ferien var ubeskrivelig. Jeg er så utrolig heldig som får elske, leve, jobbe og ta over verden sammen med min beste venn. Jeg kan neste ikke vente på neste kapittel!

Hva gjør vi nå?

Wæææ! Så skal vi gifte oss da! Vi har satt en dato litt frem i tid, da både firma, barn og bankkonto har behov for å vokse litt før et bryllup. Vi bruker nesten all tid og energi på businessen vår og barna våre. Det er ikke mange timene igjen i løpet av døgnet til mye annet.   I May 2020 skjer det. Da blir vi mann og kone, og jeg blir endelig Fru Bustillo!